عینک واقیت مجازی | VR glasses
عینک های واقیت مجازی یک نواوری در زمینه گجت ها میتوان در نظر بگیریم .
برخی از آنها میتوانند اطلاعات را همانند یک پوشش واقعیت افزوده (AR) در میدان دید قرار دهند و گروهی دیگر از آنها توانایی پاسخگویی به تماسها و گوش دادن به فایلهای موسیقی را فراهم میکنند، اما فاقد خروجی بصری خواهند بود. همچنین این احتمال وجود دارد که برخی دیگر هم بتوانند تیرگی لنزها را به با توجه به نور محیط تغییر دهند. شما میتوانید خود را جای شخصیت های یک بازی یا یک فیلم قرار دهید . شما میتوانید در لحظه جایی که میخواهید باشید .
این عینک ها کاربرد های زیادی دارند مانند استفاده در مکان های :
نظامی - مکان های اموزشی – مکان های بهداشت و درمان – صنعت مد – صنعت سرگرمی و بازی – میراث فرهنگی – تجارت – ورزش – ساختمان سازی – ارتباطات و ...
این عینک ها انقلابی بزرگی در صنعت های زیادی است که باعث میشود تا شما ( دنیای مجازی را واقعی تجربه کنید )
این عینک ها از بخش های زیادی تشکیل شده است که شما بتوانید تجربه عالی از دنیای مجازی کسب کنید
بخش های این عینک ها :
نمایشگر : نمایشگر را میتوان یکی از بخش های مهم این عینک ها دانست.
دوربین : دوربین هم در دوربین های هوشمند نقش مهمی ایفا میکند برای تجربه بهتر شما دنیای مجازی .
لنز ها : مشابه عینکهای معمولی میتوان از لنزهای مختلف برای عینکهای هوشمند استفاده کرد. بر اساس اطلاعات موجود، امکان استفاده از لنزهای تجویزی، لنزهای فیلتر نور آبی یا لنزهای هوشمند که وابسته به شرایط نور هستند، وجود دارد؛ لنزهای تجویزی برای افرادی که بینایی ضعیف دارند کارایی خواهد داشت و لنزهای فیلتر آبی هم به منظور استفاده از رایانه، موثر هستند.
رابط انسان و کامپیوتر (HCI) : یکی از مهمترین سوالات کاربران پیرامون عینک واقعیت مجازی را میتوان روش کنترل آن عنوان کرد. در حقیقت کاربران تمایل دارند با روش کنترل این محصول آشنا شوند و از آن جایی که کنترلهای معمولی همانند صفحه لمسی یا ماوس نمیتوانند کارایی داشته باشند، بنابراین راهکار چیست؟ عینک واقعیت مجازی را میتوان با موارد زیر کنترل کرد: کلیدها - تشخیص گفتار - تشخیص ژست - کنترل از راه دور - ردیابی چشم
پردازده کامپیوتر : عینک هوشمند همانند سایر کامپیوترها نیازمند واحد پردازشگر مرکزی (CPU) است. پردازنده عینک واقعیت مجازی در یکی از بازوهای آن قرار خواهد گرفت و این نشان میدهد که سایز کوچکی دارد. بر اساس اطلاعات موجود میتوان گفت پردازنده عینک هوشمند همانند پردازنده گوشیهای هوشمند بوده که در میان آنها، کوالکام اسنپدراگون XR1 میتواند یک مثال ایدهآل به حساب آید.
میکروفون : یشتر عینکهای واقعیت مجازی مجهز به یک میکروفون کوچک هستند که میتواند صدای شما و صداهای محیط را ضبط کند؛ این قابلیت برای عینکهای هوشمندی که دارای کنترل صوتی، تماس یا ضبط ویدیو همراه با صدا هستند، کاملا ضروری است.
قابلیت صوتی : این امکان وجود دارد که عینکهای واقعیت مجازی توانایی برقراری تماس صوتی یا تماشای فایلهای ویدیویی را داشته باشند؛ این قابلیت در کنار سایر عملکردهای مشابه به منظور اجرا نیازمند خروجی صدا هستند. برخی از عینکهای هوشمند به جای استفاده از اسپیکر، صدا را از طریق رسانایی استخوان به حلزون گوش منتقل میکنند؛ در این روش انتقال صدا به گوش از طریق هوا حذف شده است. در حقیقت ارسال ارتعاشات از قاب عینک به حلزون فقط از طریق جمجمه و دور زدن پرده گوش انجام میشود.
شما میتوانید انواع این عینک ها را با قابلیت و قیمت های متفاوت با ضمانت و اصالت کالا ها دریافت کنید.